Sollicitatieprocedure

Discussie in 'Sollicitaties' gestart door SirMark, 18 mei 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. SirMark

  SirMark aka Dutchesss Community Manager

  Berichten:
  278
  Leuk Bevonden:
  232
  Trofeepunten:
  63
  Solliciteren
  Leuk dat je interesse hebt om te solliciteren bij DAR. Hier zullen we je de sollicitatieprocedure uitleggen. Dit is een behoorlijk strikte procedure. Dat doen we om er zeker van te zijn dat we een leuke, actieve groep spelers behouden. Kun je niet aan onze voorwaarden voldoen ben je helaas niet geschikt voor een positie in DAR.

  BELANGRIJK: Je past niet bij ons als....

  • Je gewend bent om grof taalgebruik te hanteren naar tegenstanders;
  • Je gewend bent om in district of private chat te ragen of flamen;
  • Je een asociaal persoon bent;
  • Je niet tegen gekke humor kan;

  • Je een saai persoon bent;
  • Je jonger bent dan 16 jaar;


  (no offense!)


  Sollicitatieformulier
  Je zult allereerst het sollicitatieformulier moeten invullen. Dit kun je doen door in het hoofdmenu op "solliciteren" te klikken. Vul alles in, zo uitgebreid mogelijk. Sollicitaties waar geen moeite voor is gedaan zullen bij voorbaat worden afgewezen. Verkoop jezelf! Laat zien waarom wij uitgerekend JOU moeten uitkiezen voor een plaats in DAR.

  Try-out

  Als de clanleiders je sollicitatie goed genoeg vinden zul je toegelaten worden voor een try-out. Je wordt uitgenodigd op Teamspeak te komen. Daar zal ten minste één clanleider en een ervaren speler (minimaal 3 personen) een aantal missies met je spelen (normaliter 3). We zullen er op letten of je goed communiceert, of je een leuk persoon bent om mee te spelen en of je -volgens ons- binnen DAR past.

  Na de try-out zullen de deelnemers een review over je schrijven die is opgebouwd uit een aantal vaste elementen. Hierin gelden de meeste stemmen. Bij twee of meer stemmen voor toelating mag je aan je proefperiode beginnen.

  Proefperiode
  Bij toelating in de proefperiode, die ongeveer een maand duurt, zal je met zoveel mogelijk clanleden moeten zien te spelen. Deze zullen namelijk allemaal een beoordeling over je schrijven in het afgeschermde gedeelte voor leden van de clan. De leden van de clan zullen, nadat ze met je hebben gespeeld, een +1 of -1 geven. Ook hierbij gelden de meeste stemmen, maar daar kan de clanleiding vanaf wijken als wij de onderbouwing van de reviews niet goed genoeg achten.

  De hele community maakt dus deel uit van het wel of niet aannemen van een nieuwe member.

  Volledig lid
  Na een maand zul je van ons horen of je volledig lid wordt, afgekeurd bent of je proefperiode is verlengd. Het heeft geen zin tussentijds te vragen of er gekeken kan worden naar je positie. Alles op z'n tijd!
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 17 aug 2016
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina