Hoe maak ik een goede sollicitatie en hoe kom ik mijn proefperiode door?

Discussie in 'Sollicitaties' gestart door SirMark, 12 okt 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. SirMark

  SirMark aka Dutchesss Community Manager

  Berichten:
  274
  Leuk Bevonden:
  227
  Trofeepunten:
  63
  Leuk dat je Dutch Armed Response wil joinen. Zoals je hieronder wellicht zult zien zijn we heel selectief in wie we aannemen. Dit omdat we inzetten op kwaliteit, en niet op kwantiteit. We willen graag leuke persoonlijkheden binnen hebben die bij de huidige spelersgroep passen. Hiervoor zijn een aantal criteria vastgelegd die in de sollicitatieprocedure terug te vinden zijn.

  Als je aan deze criteria voldoet en je gaat het formulier invullen, waar moet je dan op letten om de beste kans te maken om aangenomen te worden?

  • Kijk van tevoren welke commentaren er zijn gegeven op vorige sollicitaties. Waar zijn anderen op afgekeurd of juist door goedgekeurd? Gebruik dit als voordeel voor jouw sollicitatie. Lees jezelf in, en zorg dat je sollicitatie van top tot teen klopt!

  • Vertel iets over jezelf! Wie ben jij? Niet je avatar, maar jij! Wat vind je leuk, waar hou je je mee bezig in het dagelijks leven, wat voor persoon ben je? Beschrijf jezelf zo uitgebreid mogelijk. Zo krijgen wij een goed beeld van wat voor persoon je bent.

  • Wij zijn een clan gebaseerd op vertrouwen. Dus bij "Volledige naam" geen afkortingen, of "privé" of wat dan ook. Als je je naam al niet kunt geven, pas je niet binnen onze groep.

  • Liever te veel dan te weinig informatie. Het is een pluspunt als uit je sollicitatie blijkt dat je echt je best hebt gedaan op je sollicitatie. Laat zien dat je graag wil!

  Je bent geaccepteerd, tijd voor je tryout! Wat is belangrijk?


  • Zoek het persoonlijke contact op Teamspeak, wees gezellig, praat lekker mee en voel je vooral niet verlegen om jezelf te zijn. Bij DAR is je persoonlijkheid belangrijke dan je skill. We hebben leden uit allerhande skill levels. Als je persoonlijkheid bij ons past en als je graag jezelf wil verbeteren ben je van harte welkom!

  Je zit in je proefperiode, wat is belangrijk?

  • Wees actief. Zowel ingame, op TS als op het forum. Neem deel aan de community. Als jij jezelf open opstelt zul je snel in de groep worden opgenomen en deel worden van het meubilair van DAR.

  Vooral: Wees jezelf, wees open, have fun en geniet!
   
  Laatst bewerkt: 15 jul 2016
  Cowboy62 en JustFloris vinden dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina