Uitgelicht GTA Online: The Doomsday Heist Coming December 12 – Watch the Trailer

Discussie in 'Nieuwsfeed' gestart door Rockstar Games, 7 dec 2017.

 1. Rockstar Games

  Rockstar Games Groentje RSS Feed

  Berichten:
  97
  Leuk Bevonden:
  5
  Trofeepunten:
  1
  https://www.youtube.com/watch?v=oCZgVGFwKo0
  A billionaire tech mogul, an idealistic intelligence agent, a socially awkward conspiracy theorist and a neurotic supercomputer have been forced into an unlikely alliance to save San Andreas from total annihilation. As apocalyptic threats mount from enemies unknown, you and your criminal crew are enlisted to un-tangle mysteries and eradicate threats spanning from the bustling streets of downtown Los Santos to the ocean floor and all the way to the inner depths of Mount Chiliad in an epic new online adventure.

  The Doomsday Heist is coming to Grand Theft Auto Online on December 12th.
   
 2. Peter148

  Peter148 Griefmeister Community Manager

  Berichten:
  657
  Leuk Bevonden:
  457
  Trofeepunten:
  163
  Heeft iemand de nieuwe Heist al gedaan? En zo ja: is ie leuk of valt t tegen?
   
 3. target5

  target5 R.I.P. R2-D2 17-12-2016 Volledig lid

  Berichten:
  78
  Leuk Bevonden:
  40
  Trofeepunten:
  18
  Bjorn, tobias, thomas en ik zijn bezig geweest hiermee.
  We hebben net de eerste setup gedaan.
  Ik vind t tot nu toe wel leuk, je moest bij die eerste wel echt samenwerken
   
 4. NiwDaCop

  NiwDaCop Goeie Gozert Volledig lid

  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  15
  Trofeepunten:
  8
  De heist zelf is goed, maar ze hebben ook wel dingen weer echt heel kut gemaakt. Er zijn heel veel elementen uit de copy paste dlc's van afgelopen jaar verwerkt in deze update. Ten eerste zit de heist weer achter een paywall omdat je eerst een facility moet kopen van 1,25m (voor echt een verschrikkelijke locatie) tot iets van 3m. Daarnaast heb je voordat je je setup missies kan doen de zogenaamde prep missies. Dit is hetzelfde verhaal als de copy paste dlc's. Je hebt iets (bijv. voertuigen) dat je in een public lobby moet stelen en terug naar je facility moet brengen. Hierbij kom ik nog even terug op wat ik eerder zei, want de 2 goedkoopste facilities bevinden zich in het meest noordelijke deel van de map, terwijl de meeste prep missies in de stad plaatsvinden. De duurdere facilities zitten wel dichter bij de stad. Dan hebben we de public lobbies. Naast dat je in een lobby kan komen met modders die alles opblazen/hydra's/explosive snipers en daaraan toegevoegd nu ook shotguns met explosive shells heb je ook nog de "Orbital Cannon". Dit is een upgrade voor de facility van, ja daar komt ie, 900k. Dit is echt het absolute toppunt van alle griefing tools. Het is letterlijk een cannon dat 500K kost om maar 1 schot mee te schieten, maar degene waarop je de cannon lockt is gegarandeerd dood. En aangezien de meeste griefers toch zwemmen in het geld gaat dit alle preperation missies echt volledig verzieken uiteindelijk en zal je geforceerd worden om je internetkabel eruit te trekken zodat je in een solo public beland, en dan hopen dat je niet in single player wordt gegooid. En oja, je kan natuurlijk ook je prepartions laten doen door 100k PER MISSIE te betalen, waardoor je bijna geen winst meer maakt op het voltooien van de heist. Maarja, Rockstar uiteraard wel omdat mensen uiteindelijk zo ziek zijn van het gegriefed te worden dat ze misschien toch weer die shark card kopen.

  Naast dit hele verhaal zijn er ook nog zat andere dingen die de balance nog verder verzieken, maar daar zal ik maar niet teveel op in gaan nu. En uiteraard gaat Rockstar gewoon verder met dripfeeden van waarschijnlijk betere voertuigen zoals gewoonlijk, zodat mensen hun geld weer weggooien in de eerste twee weken en vervolgens geen geld meer hebben voor de betere voertuigen die later uitkomen.

  Zijn de heists het proberen waard? Zeker weten!
  Is het de meest geweldige update ooit zonder minpunten? Zeker weten niet, het is wel weer overduidelijk dat Rockstar met deze update weer uit is op shark card sales.
   
  StanM137, Noudoei, itsrutger en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 5. Noudoei

  Noudoei V.I.P. (Very Important Poster) Volledig lid Donateur

  Berichten:
  184
  Leuk Bevonden:
  68
  Trofeepunten:
  128
  kon het niet langer?? :p
   
  NiwDaCop en target5 vinden dit leuk.
 6. NiwDaCop

  NiwDaCop Goeie Gozert Volledig lid

  Berichten:
  40
  Leuk Bevonden:
  15
  Trofeepunten:
  8
  Sorry moest het even kwijt :p
   
 7. Peter148

  Peter148 Griefmeister Community Manager

  Berichten:
  657
  Leuk Bevonden:
  457
  Trofeepunten:
  163
  Ik ben wel blij met de review.
  Duidelijk verhaal
   
  NiwDaCop en StanM137 vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina