Community regels

Discussie in 'Sollicitaties' gestart door SirMark, 21 sep 2015.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. SirMark

  SirMark aka Dutchesss Community Manager

  Berichten:
  278
  Leuk Bevonden:
  232
  Trofeepunten:
  63
  1. Activiteit en leeftijd
  De minimale leeftijd om onze clan te joinen is 16 jaar. Ben je geen 16 dan is er helaas geen plaats in onze clan. Dit vanwege de volwassen houding die wij hanteren zowel in game als op TS.

  We vragen van onze leden een actieve houding. Zowel ingame, op het forum en op TeamSpeak. We verwachten dat je regelmatig online komt om met de clan te spelen en we verwachten dat je regelmatig op het forum bent om de ontwikkelingen bij te houden en deel te nemen aan de discussies die hier lopen.

  Ben je even wat minder actief door Real Life issues is dat geen probleem, als je dat even op he forum meldt. Je bent niet gebonden aan bepaalde uren om online te zijn, je bepaalt zelf wanneer je komt.

  2. Cheaten
  Het is niet toegestaan om cheats te gebruiken. In welke vorm dan ook! Als je word betrapt op het gebruik van cheats zal je direct uit de clan verwijderd worden zonder enige waarschuwing. Tevens zullen we je aangeven bij de betreffende game ontwikkelaars. Een uitzondering op deze regel is cheaten/modden van een single player game of private server van DAR. Hiermee schaadt je de game ervaring van andere spelers niet, dus dat is geen probleem.

  Ook een permanente ban in één van de games die DAR speelt is reden voor verwijdering uit de community, totdat het tegendeel bewezen is (dus totdat je unbanned wordt).

  3. Vervelend gedrag
  Ga NIET ghosten, griefen of andere kansloze acties uithalen. Fair play is belangrijk. Dus geen slappe acties.

  4. Gebruik van TeamSpeak
  Het gebruik van TeamSpeak is een vereiste om bij de clan te kunnen blijven. Als je microfoon niet werkt of je kunt deze om één of andere reden niet gebruiken heb je maximaal 2 weken om dit weer werkend te krijgen. Wanneer je in een groep van de clan speelt moet je ingelogd zijn in TeamSpeak.

  5. Uniformen en voertuigen
  Dutch Armed Response is in sommige games (zoals APB Reloaded) een semi-roleplay clan. Dit betekent dat als we samen spelen, we het officiele uniform dragen en in de bijpassende auto's rijden. We willen eenheid uitstralen. Uniformen worden verstrekt door de clanleiding, auto's kunnen bij andere clanleden worden gekocht of zelf worden gemaakt. Wel zullen ze na het maken een keuring moeten ondergaan om te checken of alles volgens de regels is gemaakt.

  Dit geldt alleen voor volledige leden. Proefleden krijgen een startauto van de clanleiding en krijgen pas symbols voor andere auto's als ze zijn aangenomen als volledig lid.

  6. Ken de regels
  Het is de verantwoordelijkheid van ieder lid om de regels te kennen.
  Onze leden moeten deze regels volgen om deel uit te blijven maken van de clan.
   
  Laatst bewerkt: 1 sep 2016
  Noudoei, joey, lawlesscookie en 2 anderen vinden dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina